С Европейска заповед за арест издирват таксиметровия шофьор Атанас Килиджийски, който преди повече

...
С Европейска заповед за арест издирват таксиметровия шофьор Атанас Килиджийски, който преди повече
Коментари Харесай

Издирват с европейска заповед за арест таксиметровия шофьор, помел жена в Пловдив

С Европейска заповед за арест издирват таксиметровия шофьор Атанас Килиджийски, който преди повече от три месеца блъсна възрастна жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга от страната. Той към момента не е задържан, само че управляващите в България са в контакт с тези на Острова. България може да желае от Англия задържане чрез европейска заповед за арест заради подписано съглашение сред управляващите.

Последно Килиджийски е намираше в малко градче в Англия. За местоположението му съобщи жена, която бе приютила него, жена му и детето ѝ. След това тя бе подлъгана от фамилията, че ще получи пари за престоя им, само че до днешна дата не може да се свърже с тях, с цел да вземе сумата, пише TrafficNews.

Катастрофата стана на 18 февруари в центъра на Пловдив, а потърпевшата 60-годишна жена преминавала на пешеходна пътека. Според проверяващи водачът не е понижил скоростта преди удара. След това потърпевшата е била откарана в болница, където се схваща, че е със строшен таз и фрактура на ръката. От видеото, с което медията разполага се вижда по какъв начин Килиджийски помита жената, само че даже не стопира, а потегля с мръсна газ.

След инцидента Районният съд в Пловдив го освободи против алегорична гаранция, макар безумното закононарушение, което извърши мъжът. Веднага по-късно, държавното обвиняване беше протестирало стартирането на Килиджийски. За да избегне правораздаването, мъжът напусна рамките на България през границата ни със Сърбия, макар че е и с отнета брошура. По тази причина делото пред Окръжен съд се организира без неговото наличие и задочно му бе натрапен арест.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР